Caută
Close this search box.

Mihai Gâdea: „CTP crede că sunteți vite. S-a încercat decapitarea Bisericii Ortodoxe!”

gâdea

Mihai Gâdea a pus în scenă un nou linșaj mediatic, în emisiunea sa, „Sinteza zilei”, după ce Mădălin Hodor (cercetător CNSAS) a declarat că este posibil ca dosarul de Securitate al Patriarhului Daniel să „nu fi fost ars în 1989”.

„Atacul ăsta nu este întâmplător, s-a încercat decapitarea bisericii ortodoxe”, a decretat Gâdea. El a prezentat apoi un scenariu, conform căruia întreaga operațiune a fost pusă la cale de USR.

„Hodor, care a făcut această porcărie incredibil de mare, a lucrat ani de zile la CNSAS. Trebuie să vedem cine a fost protectorul său. El a fost protejat de șefa sa, doamna Germina Nagâţ. Germina Nagâţ a fost pusă în CNSAS de USR”, a declarat Gâdea.

Următoarea dovadă a conspirației ce ar fi fost pusă la cale de USR, împotriva BOR, a fost faptul că aleșii locali USR din Brașov au refuzat să depună jurământul cu mâna pe Biblie. Gâdea a prezentat imagini cu numele și figura fiecăruia.

„La Brașov, consilierii USR au cerut ca Biblia să fie dată la o parte și au jurat doar pe Consituţie”, a înfierat Gâdea. Apoi, a venit rândul lui Cristian Tudor Popescu să fie luat în vizor.

„Domnul Cristian Tudor Popescu crede despre credincioși că sunteți vite. CTP, din motive pe care nu le imteleg prea bine, îi numește pe crediciosi vite. CTP s-a declarat ateu”, a atacat Gâdea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri