Caută
Close this search box.

Mihail Neamţu, în vena PSD: Cioloş promovează interesele Franței!

mihail neamţu

Mihail Neamțu, una dintre vocile reprezentative ale PMP, lansează un atac violent la adresa lui Dacian Cioloș, în care preia cu copy-paste acuzațiile îndelung folosite de propadanda PSD.

Neamțu susține că Dacian Cioloș „lucrează fără rușine pentru interesele Franței și pentru președintele Macron și știm că este creația politică a lui Virgil Ardelean, zis ‘Vulpea’”.

„’Oameni noi în politică…’ Asta auzim zilnic. În 2016, când domnul Cioloș era premier, cu sprijinul PSD, și Alina Gorghiu ‘lider’ al liberalilor, Stânga a bătut partidele de Dreapta. Acum, niște băieți neterminati din USR-PLUS încearcă aceeași manevră de succes: reîncălzesc un consomme expirat și speră ca alegătorii români să se năpustească asupra ofertei globaliste.

Ce ne oferă azi domnul Cioloș în plus față de 2016? Știm că lucrează fără rușine pentru interesele Franței și pentru președintele Macron și știm că este creația politică a lui Virgil Ardelean, zis ‘Vulpea’, unul dintre foștii șefi ai direcției de informații a Ministerului de Interne.

Ce a făcut domnul Cioloș pentru România, de când câștigă 7.000 de euro pe lună, ca europarlamentar? Niște poze și cam atât.

Desigur, domnul Cioloș are încă nucleul sau dur de fanatici, dar și acesta se topește că zăpadă în aprilie. Dacă USR dorește să defileze cu el pe post de premier, eu zic să nu-i deranjăm”, a scris Neamțu, pe Facebook.

În urmă cu o săptămână, liderul senatorilor PSD, Radu Preda, s-a înscris în PMP, după ce nu a reușit să obțină un loc eligibil din partea clanului de la Dolj, Claudiu Manda – Lia Olguța Vasilescu. Preda a ocupat imediat prima poziție pe lista PMP Dolj, pentru Camera Deputaților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri