Caută
Close this search box.

Ministrul de Interne Marcel Vela confirmă: Persoana care umblă la saci este membru PPU-SL

marcel vela

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a confirmat că bărbatul care ridică un sac cu buletine de vot, pe un dulap din BES1, este un reprezentant al PPU-SL, partidul lui Dan Voiculescu. Antena 3, post deţinut de Voiculescu, susține că bărbatul respectiv este „un userist”, care „fură voturi”.

„Confirm că, în urma analizelor și cercetărilor, cei prezenți în depozitul cu buletinele de voturi sunt președintele biroului electoral de circumscripție, un membru delegat din partea PPU-SL care depozitează un sac, președintele secției de vot – care ridică un sac, și trei observatori cadidati din partea partidelor, cu aprobarea președintelui biroului electoral”, a declarat Vela, conform Aktual24.

Numele celui care s-a urcat pe saci este Gâlcă Mihai Florentin, a anunțat Clotilde Armand.

„Antena 3 e aici? Persoana care urcă un sac de procese verbale pe dulap, prezentată în înregistrările de la A3 drept userist, este Gâlcă Mihai Florentin, reprezentantul în BEȘ 1 al PPU (s-l), partidul lui Piedone fondat de Dan Voiculescu. Tudorache vrea să scape de anchetarea pentru tentativă de fraudare. Nu o să îi reușească”, a precizat Clotilde Armand.

„Legea stabilește în mod clar constituirea biroului electoral de circumscripție. Desemnarea președintelui biroului electoral de circumscripție se face prin tragere la sorți dintre magistrații care nu fac parte din nici un partid politic. MAI asigura doar măsuri de protecție a sediilor și transporturilor de materiale”, a mai precizat Vela.

„Legat de imaginile apărute la televiziuni, ne-am autosesizat și am declanșat o anchetă. MAI nu intervine în această verificare, dar sunt convins că ea va reflectă realitatea”, a mai spus Vela.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri