Caută
Close this search box.

Mirel Rădoi, atac dur la Hagi!

Foarte puțini se așteptau la așa ceva, mai ales că afirmațiile sunt mai mult decât discutabile. Mirel Rădoi nu l-a iertat pe Ianis Hagi pentru declarația de la finalul meciului cu Norvegia și l-a taxat cu prima ocazie în cadrul unei conferințe de presă.

Selecționerul e de părere că fiecare declarație a jucătorilor legată de ceea ce se întâmplă pe teren, ar trebui să fie dublată de argumente, ceea ce Ianis Hagi nu a făcut la finalul meciului de la Oslo.

Antrenorul echipei naționale i-a transmis lui Ianis Hagi că a fost nevoit să alerge mai mult după balon la meciul Norvegia – România, scor 4-0, toate acestea deoarece nu face ceea ce a pregătit la antrenament.

Mirel Rădoi: ,,Dacă nu îți place să o ții în momentul în care o ai, atunci e clar că trebuie să alergi după ea”

La finalul meciului cu Norvegia, Ianis Hagi a avut o declarație destul de tăioasă și a spus că selecționerul ar trebui întrebat despre lipsa de eficacitate în ofensivă: ,,Despre faptul că nu am avut ocazii trebuie să-l întrebați pe selecționer! Alergi 4-5 minute după minge și când ai mingea la picior nu mai poți să faci nimic, îți pierzi energia, suflul, poți doar să scoți un fault”, a declarat Ianis Hagi după meciul Novergia – România, scor 4-0, în Liga Națiunilor.

Aceasta a fost declarația care a stârnit furia selecționerului Mirel Rădoi, care l-a călcat în picioare pe Ianis Hagi și cel mai probabil îl va pedepsi cu un loc pe banca de rezerve la meciul cu Austria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri