Caută
Close this search box.

Mitică Dragomir: Mă duc până la ONU să contest decizia de invalidare

Mitică Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a declarat luni, pentru Agerpres, că va contesta decizia Judecătoriei Sectorului 1, de invalidare în funcţia de consilier general al Capitalei, precizând că e dispus să meargă „până la ONU”.

„Eu o să contest treaba asta, pentru că pe mine m-a ales poporul. Să-mi spună de ce? Am cazierul alb, nu am nici un fel de problemă. Dacă aşa a judecat instanţa, să fiu folosit eu, să aduc voturi şi apoi să pună pe alţii cu pile, dacă instanţa aşa vede treaba, mă duc până la ONU (n.r. – râde). Vreau să văd şi eu motivarea, trebuie să îmi dea motivarea. Mie nu mi-a sosit, ca să pot să fac contestaţie”, a afirmat Dragomir.

Întrebat dacă a discutat cu reprezentanţii PSD, pe listele căruia a candidat, Dragomir a spus:

„Domnule, eu nu am mai vorbit cu nimeni şi nici nu vorbesc. Îmi caut dreptatea. Dacă instanţa supremă îmi dă definitiv că nu trebuie să fiu, ce să mai fac, nu mai fac nimic, dar până atunci îmi caut dreptatea, pentru că eu am fost folosit. Numai pe mine m-au scos”.

El consideră că notorietatea sa a fost folosită în campania electorală de reprezentanţii PSD.

„Bineînţeles că mă consider nedreptăţit, eu mi-am făcut campanie, am fost corect. Eu ştiu cum se face treaba asta, foarte multă lume m-a votat şi acum nişte şmecheri care sunt la pământ din punct de vedere al corectitudinii şi al moralităţii vor să mă scoată pe mine.

Conducătorii PSD-ului, care m-au scos, m-au folosit. Eu m-am dus pentru doamna Firea şi lumea m-a votat”, a mai spus Mitică Dragomir.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri