Caută
Close this search box.

Monstruozitatea Traian Ogâgău revine la Primărie, la Sângeorz Băi

traian ogâgău

Judecătoria Năsăud a validat noul mandat de primar al orașului Sângeorz-Băi, câștigat de Traian Ogâgău la alegerile din 27 septembrie.

Practic, monstruozitatea Ogâgău, revocată din funcția de primar miercurea aceasta, a pierdut o singură zi de mandat, din cauza condamnării definitive într-un dosar penal.

Tot Judecătoria Năsăud este cea care l-a condamnat în primă instanță pe Traian Ogâgău, la un an de închisoare cu suspendare, pedeapsă care, rămasă definitivă, a dus la încetarea înainte de termen a mandatului său de primar.

„Validat pentru noul mandat! Mare victorie dragii mei sângeorzeni! Ce m-aș fi făcut fără sprijinul dumneavoastră?! Mulțumesc bunului Dumnezeu și tuturor sângeorzenilor pentru susținere și implicare! Rugăciunile voastre au fost ascultate! Am avut și am încredere în justiție!”, a anunțat Traian Ogâgău, pe Facebook, conform Digi24.

Judecătoria Năsăud a validat joi noul mandat de primar câștigat de Traian Ogâgău pe 27 septembrie și a respins cererile de invalidare formulate de viceprimarul Virgil Dumitru şi de PSD Bistriţa-Năsăud. Decizia instanței poate fi atacată în termen de două zile, potrivit publicaţiei „Bistrițeanul”.

Traian Ogâgău a fost revocat din funcția de primar miercuri, pe 14 octombrie, în urma condamnării definitive într-un dosar penal. Revocarea a venit în ultimele zile din vechiul mandat de primar și, după doar o zi de suspendare, el a fost validat pentru noul mandat de primar, obținut după victoria în alegerile din 27 septembrie.

Traian Ogâgău a fost oprit, în anul 2016, de un echipaj de poliție pentru control și a refuzat să sufle în etilotest, dar și să meargă să i se preleveze probe biologice, potrivit Bistrițeanul. S-a alege cu dosar penal. Acesta este cel cu condamnarea de acum, în primă instanţă.

Pe 16 septembrie 2020, presa locală a publicat o înregistrare video, în care se vede cum primarul din Sângeorz Băi și-a pedepsit fiica să stea dezbrăcată, în genunchi, cu mâinile deasupra capului și să repete că nu mai este obraznică. Înregistrarea a fost publicată de Gazeta de Bistrița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri