Caută
Close this search box.

Nicuşor Dan: Nu se pune problema desfiinţării echipei de handbal feminin CSM Bucureşti

csm bucureşti

„Clubul Sportiv Municipal are echipa de handbal pe care o cunoaştem cu toţii, dar are şi foarte multe echipe de copii şi juniori, pe care aş vrea să le păstrăm în continuare. În ceea ce priveşte echipa de handbal, ea este o oportunitate pe care noi o avem.

Nu cred că a fost ‘vândută’ corect, în sensul de marketing, performanţa pe care ea reuşeşte să o susţină constant. Nu se pune problema desfiinţării în acest moment a echipei de handbal feminin, dar mi-aş dori foarte mult ca banii pe care ea îi atrage din alte surse decât Primăria Capitalei să fie mult mai mulţi decât o face în momentul de faţă”, a afirmat Nicuşor Dan, într-un interviu la RFI.

Dan a precizat că va fi preocupat de finanţarea echipei de handbal feminin a CSM Bucureşti: „Deci în orice caz, nu o să avem o decizie brutală în privinţa ei, dar o să avem o preocupare în ceea ce priveşte finanţarea ei pe anii următori”.

Antrenorul echipei CSM Bucureşti, Adrian Vasile, afirmase că nu s-au făcut modificări în organigrama echipei, lăsând să se înţeleagă că nu îşi face griji din acest punct de vedere, întrucât România nu excelează la multe capitole, aşa cum o face în handbal:

„Nu s-au făcut modificări în organigramă, noi ne vedem de antrenamente, la ce ne pricepem. Cred că în România nu sunt multe domenii în care activăm la nivel de excelenţă şi unde facem asta ar trebui să ne îngrijim de acest domeniu. De aceea, o altă abordare legată de sport în Bucureşti şi în România ar fi greşită”.

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti este una dintre cele mai puternice din Europa, participând frecvent în ultimii ani în Liga Campionilor, competiţie pe care a şi câştigat-o în anul 2016.

CSM Bucureşti, club susţinut de Primăria Capitalei, are 14 secţii sportive, inclusiv de scrabble, yachting sau motociclism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri