Caută
Close this search box.

Noi restricţii cauzate de pandemie în Sibiu

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) a decis joi seara impunerea de noi restricţii, începând de vineri, în 14 localităţi din judeţul Sibiu, inclusiv în municipiul reşedinţă de judeţ, unde a crescut numărul bolnavilor infectaţi cu noul coronavirus, informează un comunicat de presă al Prefecturii.

„CJSU a aprobat Hotărârea nr. 58/2020 care cuprinde următoarele: La nivelul UAT-urilor Apoldu de Jos, Merghindeal, Bârghiş şi Racoviţa, incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mare de 3/1.000 de locuitori, iar la nivelul UAT-urilor Sibiu, Arpaşu de Jos, Boiţa, Nocrich, Poplaca, Porumbacu de Jos, Şura Mică, Turnu Roşu, Vurpăr, Cisnădie şi Sadu incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mare de 1,5/1.000 de locuitori”, se precizează în comunicatul de presă.

De vineri până pe 29 octombrie, va fi obligatorie purtarea măştii în spaţiile publice deschise în patru localităţi, Apoldu de Jos, Merghindeal, Bârghiş şi Racoviţa.

Cinematografele şi sălile de spectacole şi concerte vor fi închise timp de 14 zile în patru localităţi şi vor funcţiona la 30% din capacitatea sălii cu public în alte 11 comune şi oraşe, inclusiv municipiul Sibiu.

Spectacolele drive-in sunt interzise pentru 14 zile (16-29 octombrie) în cele 15 localităţi, inclusiv municipiul Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri