Caută
Close this search box.

Nu PSD este cel care va amâna alegerile, spune Marcel Ciolacu

ciolacu

Marcel Ciolacu a anunțat, după ședința conducerii PSD, că „nu PSD va amâna alegerile”. În urmă cu doar câteva zile, tot Ciolacu a declarat că PSD va vota pentru amânarea alegerilor.

„Atât eu, cât și colegii mei suntem îngrijorați de dezastrul cu care este condusă această pandemie. Am ajuns astăzi să avem 25% rată de infectare. Aș vrea, prin intermediul dvs, să îl anunț și pe dl Iohannis, și pe dl Orban, că nu PSD va amâna alegerile.

Am avut această discuție cu colegii mei, ci Guvernul sau e posibil să creeze această breșă de a fi amânate alegerile, din cauza gestionării dezastruoase a pandemiei de Guvernul Orban.

(…) Nu PSD amână alegerile. PSD se pregătește de alegeri pe 6 decembrie. Dacă Guvernul va gestiona la fel de catastrofal pandemia, e posibil să avem amânare a alegerilor”, a declarat Marcel Ciolacu, la finalul Consiliului Politic Național al PSD.

Chestionat dacă PSD susține proiectul de lege al deputatului independent Adrian Dohotaru, care propune că alegerile parlamentare să nu aibă loc pe 6 decembrie, ci pe 14 martie 2021, Ciolacu a răspuns:

„Momentan nu e supus la vot. Vom vedea cum evoluează pandemia. Ar trebui un proiect votat de mai multe forțe politice, ca el să treacă de Parlament”.

Marcel Ciolacu a declarat la Antena 3 că, dacă în Parlament va fi propusă amânarea alegerilor parlamentare, partidul său va susține această propunere și că va vota amânarea scrutinului. Ciolacu a criticat actualul partid de guvernământ, PNL, afirmând că ”nu îi interesează altceva decât să ţină alegerile”.

”Nu îi interesează altceva decât să ţină alegerile, să înjure PSD. Cum să ieși tu, președintele României, în conferință de presă, când ai cel mai mare grad de infectare? Să ieși să rostești de 17 ori PSD și la sfârșit să spui românilor ‘să respectați regulile’, adică să vă spălați pe mâini și să purtați masca. Toate AȚI-urile sunt pline. Lumea va avea o lehamite să mai vină la vot, mai ales după aceste imagini. Pentru că nu mai contează cine votează, contează cine decide să fie la putere și care este structura Parlamentului. Plus, părerea mea, că infestările (sic!) vor depăși 2.500, vor merge spre 3.000 și vor avea această consecință, că oamenii nu vor mai merge la vot”, a declarat Marcel Ciolacu, la Antena 3..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri