Caută
Close this search box.

O fată din Negreşti-Oaş, abandonată la naştere, s-a îndrăgostit de tatăl ei natural

O tănără din Negreşti-Oaş, Satu Mare, abandonată la naştere, a ajuns să se îndrăgostească de tatăl său biologic.

Fata şi-a regăsit părinţii naturali când a împlinit vârsta de 18 ani, iar în urma revederii a ajuns să îl iubescă pe cel care i-a dat viață și chiar să întreţină relaţii sexuale cu acesta.

Aceasta a aflat cine sunt părinţii ei naturali acum trei ani, după ce a intrat în posesia unor documente şi a plecat să-i caute, găsindu-i în localitatea Pişcolt, din Satu Mare.

„De atunci am venit în vizită în repetate rânduri. Tot din luna octombrie am început să am conversaţii telefonice cu părinţii mei naturali. De la începutul anului 2018, având întâlnirile cu familia naturală, am început să mă îndrăgostesc de tatăl meu natural, (…) iar acesta la rândul lui la fel (…).

De la data de 26.01.2018 am dormit împreună cu tatăl meu în acelaşi pat, întreţinând raporturi sexuale cu el, chiar dacă ştiam amândoi că suntem tată şi fiică”, le-a mărturisit fata anchetatorilor.

Bărbatul i-a mărturisit soţiei că s-a îndrăgostit de fiica sa şi că vrea să trăiască alături de aceasta. Totul a ieșit la iveală, după ce mama naturală a fetei şi-a dat seama că cei doi întreţin relaţii sexuale, lucru recunoscut şi de către bărbat.

Poliţiştii au aflat despre acest caz abia după ce localnicii au dat buzna în gospodăria bărbatului şi au fost la un pas să-l omoare pentru cele întâmplate, iar cea care a sunat la poliţie a fost chiar tânăra.

Drept urmare, ambii au fost trimişi în judecată. Cu toate că atât tatăl, cât şi fiica au recunoscut întreţinerea de raporturi sexuale normale, în lipsa dovedirii relaţiei biologice de rudenie directă, judecătorul i-a achitat pe cei doi.

Decizia Judecătoriei Carei nu este însă definitivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri