Caută
Close this search box.

O femeie a murit la 3 ore după ce a fost trimisă acasă de la spital: „Asta e o durere de moarte”

Acuzaţii de malpraxis la Spitalul Judeţean din Craiova. O femeie de 49 de ani a murit după ce medicul de gardă ar fi trimis-o acasă cu un diagnostic superficial: nevralgie intercostală.

Femeia avea de fapt o pancreatită acută, considerată urgență medicală.

Gabriela Vărzaru avea 49 de ani, era mamă a trei copii, iar de curând devenise și bunică. Lucra ca vânzătoare într-un supermarket din Craiova, iar săptămâna trecută, când a ajuns acasă de la muncă, a spus că se simte rău, potrivit Digi24.

În urmă cu 2 săptămâni își făcuse analizele de rutină și nimic nu arăta că ar avea vreo problemă de sănătate. Câteva zile mai târziu a început să aibă dureri puternice în piept, iar familia a chemat ambulanța.

Cătălina Manolache, fiica pacientei decedate: ”Ne-au trimis prima dată un echipaj cu un MCV, o maşină de dializă, n-aveau ce căuta, în primul rând, acolo… mami zicea: Eu nu mai pot! Eu simt că mor! Asta e o durere de moarte, eu chiar nu mai pot! I-au facut un făcut un EKG şi ziceau: ce aveţi doamnă, nu aveţi nimic. Durerea dvs e nejustificată!”

În cele din urmă, echipajul de pe Ambulanţă a transportat-o pe femeie la spital. Acolo medicul de gardă i-a prescris o reţetă cu calmante şi a trimis-o acasă.

Trei ore mai târziu femeia s-a stins.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri