Caută
Close this search box.

Orban: PSD se zvârcoleşte, nu are nici o şansă să amâne alegerile

ludovic orban

Prim-ministrul Ludovic Orban mai dă PSD puţină cianură politică esenţializată, aşa cum merită cu prisosinţă.

Premierul Ludovic Orban a depus marți, cu ocazia depunerii listelor pentru parlamentare la BEC, că „degeaba vrea PSD să amâne alegerile”.

„Transmit un mesaj foarte simplu. Degeaba vrea PSD să amâne alegerile, vom lupta cu toate armele constituționale și legale, pentru ca românii să scape de Parlamentul născut din pixul lui Dragnea, care a generat o majoritate toxică, care a distrus România și care vrea să distrugă România.

Pentru noi, orice zi în plus în care majoritatea PSD rămâne să controleze Parlamentul este o zi în care România este pusă în pericol, o zi în care această majoritate poate să inventeze noi reglementări, care să compromită șansele de dezvoltare ale României. Democrația înseamnă alegeri”, a declarat Orban.

„Lupta pentru România a început în 2019. PSD nu a murit, PSD nu este încă înfrânt, PSD se zvârcolește. Intrăm în campanie cu sloganul simplu ‘Dezvoltăm România’. Acesta este țelul nostru”, a mai spus Orban.

Ciolacu a continuat să ceară amânarea alegerilor, după conferința de presă a lui Klaus Iohannis.

„Iohannis nu se poate ridica la nivelul gravității momentului pe care îl traversăm. Un președinte de țară ar fi dat românilor un mesaj de încredere și speranță că lucrurile sunt sub control. În schimb, Iohannis rămâne și acum doar președintele PNL, care se luptă cu Opoziția și cetățenii, gășiți vinovați pentru creșterea infectărilor.

Deși haosul sanitar a cuprins deja Capitala și Clujul, Iohannis pare neclintit în unicul său plan: alegerile.

Sănătatea nu contează! Doar puterea. Toată puterea din România pentru sine și camarila liberală, pentru a aduce în Parlament toți traseiștii, impostorii și interlopii din PNL. Cu ce preț însă?”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri