Caută
Close this search box.

Orban, veşti de ultimă oră despre pelerinajul de Sf. Dimitrie

Premierul Ludovic Orban a declarat că la pelerinajul de Sfântul Dumitru, de la Bucureşti, ar putea participa doar cei care au buletin în Capitală şi în Ilfov. Orban a mai adăugat că preoţii trebuie să fie un exemplu şi să îndrume credincioşii să respecte regulile pandemiei de coronavirus.

”Vom discuta cu reprezentanţii Bisericii Ortodoxe Române, vom sustine să participe doar locuitorii din Bucureşti. Sigur, nu se poate face o graniţă între Bucureşti şi Ilfov. Dar nu vom permite pelerinaje din altă parte”, a declarat Ludovic Orban la Digi24.

”Preoţii, pastorii, trebuie să fie un exemplu şi îi felicit pe mitropolit şi pe preotii care au îndemnat oamenii la un comportament corect, la Iaşi.

Oamenii ţin cont în mare măsură de ce spun preotul, pastorul şi e foarte important ca preoţii să dea sfaturi bine intenţionate oamenilor, pentru că sunt unii care bagatelizează acest virus.

FOTO: basilica.ro

La nivel mondial au murit peste un milion de oameni. Aceste atitudini ale liderilor de opinie, gandiţi-vă că au fost lideri politici, cum sunt cei de la PSD, care spuneau că nu votează starea de alertă. Cred că e nevoie de fiecare lider, indiferent că e un lider economic, am văzut exemple în companii unde activitatea este organizată exemplar, să dea exemple pozitive”, a mai declarat Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri