Caută
Close this search box.

Panică la Palatul Victoria. Înalt demnitar al Guvernului, testat pozitiv cu noul coronavirus

Nimeni nu se aștepta la asta! Secretarul General adjunct al Guvernului, Costel Barbu, a anunțat, într-un mesaj pe Facebook, că este infectat cu coronavirus. Acesta precizează că se află în izolare și că nu a avut contact cu colegii din Guvern.

Potrivit unor surse politice, Barbu s-ar fi infectat cu coronavirus după ce a sărbătorit ultima victorie a liberalilor de la alegerile locale din județul Teleorman.

„Vă anunț pe această cale că începând de luni mă aflu în izolare. Am avut simptome ușoare de răceală și am solicitat efectuarea unui test pentru COVID, care a ieșit pozitiv. Starea mea de sănătate este una bună, însă voi rămâne izolat.

Am luat legătura cu toate persoanele cu care m-am aflat în proximitate și am stat împreună mai mult de 15 minute, iar DSP a făcut ancheta epidemiologică. Din fericire, colegii din Guvern – în afară de persoanele de la biroul meu – nu se află în definiția de caz pentru contacți”, a scris Costel Barbu, pe Facebook.

Potrivit surselor politice, Costel Barbu ar fi sărbătorit victoria din turul al doilea al alegerilor locale din comuna Balaci, unde candidatul PNL a câștigat alegerile. Victoria candidatului liberal a dus la obținerea unui număr egal de mandate de primar între PNL și PSD în județul Teleorman.

Baronul PNL de Teleorman

Supranumit Baronul PNL de Teleorman, Barbu este un apropiat al premierului Ludovic Orban şi a fost secretar general adjunct al PNL. El a fost numit în decembrie 2019 în funcţia de secretar general adjunct al guvernului. Barbu a fost condamnat definitiv pentru incompatibilitate în 2015 şi a pierdut funcţia de primar al comunei Suhaia din Teleorman. Pentru că în 2016 Barbu avea interdicţie să candideze, în cursa pentru primărie a intrat soţia sa, Polexia, care a şi ajuns primăriţă. După condamnare, Costel a rămas în primăria comunei pe postul de city manager, transmite sursa citată.

Potrivit presei locale, Barbu a devenit și primul om din PNL Teleorman, care dirijează felul în care se vor cheltui bugetele localităților din județ. Astfel, practic, doar se înlocuiesc oamenii din PSD care au făcut celebru, dar în mod nefast, Teleormanul cu oameni PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri