Caută
Close this search box.

Percheziţii la biroul lui Cristinel Dăncilă, soţul Vioricăi, într-un dosar privind tranzacţii imobiliare

cristinel dăncilă

Procurorii din Topoloveni, împreună cu polițiști de la Investigații Economice, au descins la biroul soțului fostului premier Viorica Dăncilă, au precizat surse locale.

Acțiunea a avut loc într-o anchetă în care sunt puși sub învinuire funcționari din cadrul Primăriei Topoloveni, privind anumite tranzacții imobiliare, în care beneficiar ar fi fost compania la care lucrează Cristinel Dăncilă, au mai precizat sursele. Soțul Vioricăi Dăncilă nu are deocamdată vreo calitate în dosar.

Viorica Dăncilă afirmat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că nu a avut loc nici o percheziție la biroul soțului său și că documentele respective nu au nici o legătură cu Cristinel Dăncilă. Fostul premier a mai precizat: „Suntem o familie integră, care nu a avut legătură niciodată cu corupția”.

Cristinel Dăncilă nu a putut fi contactat. Perchezițiile vin în contextul în care oamenii legii au cerut anterior punerea la dispoziție a unor documente legate de tranzacțiile care sunt cercetate, însă compania, care este Petrom OMV, nu a răspuns solicitării, conform surselor, soțul Vioricăi Dăncilă fiind cel care avea în atribuție această sarcină.

Cristinel Dăncilă este momentan în concediu și va fi chemat la audieri zilele următoare, au mai precizat surse locale pentru G4Media.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri