Mai multe percheziţii au loc la sediul Direcţiei de Sănătate Publică Arad, la Spitalul Judeţean Arad şi la laboratoarele celor două înstituţii, într-un dosar care vizează modul de realizare a testelor COVID – 19. Direcţia Generală Anticorupţie (DGA) a precizat că dosarul vizează ”gestionarea defectuoasă a situaţiei epidemiologice în perioada stării de urgenţă şi a stării de alertă”.

DGA confirmă percheziţiile desfăşurate la DSP Arad şi la Spitalul Judeţean Arad, ”într-un caz de gestionare defectuoasă a situaţiei epidemiologice, în perioada stării de urgenţă şi a stării de alertă”, informează News.ro.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, percheziţiile care au loc la Direcţia de Sănătate Publică Arad, la Spitalul Judeţean Arad şi la laboratoarele celor două instituţii, vizează o serie de ilegalităţi, care au avut loc în modul de gestionare a crizei coronavirusului.

În speţă, este vorba despre suspiciuni privind realizarea testelor de coronavirus. Percheziţiile sunt coordonate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad, cu sprijinul Direcţiei Generale Anticorupţie.

214 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here