Caută
Close this search box.

Petrecere la „Cluj Arena”, fără distanțare: Poliția a dat amenzi de 1.000 de lei

Polițiștii clujeni au aplicat o amendă de 1.000 lei organizatorului unei petreceri în interiorul stadionului „Cluj Arena”. Participanții la petrecere nu au purtat măști de protecție, nu au păstrat distanțarea și erau peste 100 de persoane în spațiu închis.

La data de 4 octombrie a.c., în jurul orei 01.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la faptul că în incinta stadionului „Cluj Arena” este în desfășurare un eveniment privat, cu participarea unui public numeros, a anunțat duminică Poliția Cluj.

„La scurt timp, la locația menționată s-au deplasat echipaje ale poliției, cele sesizate confirmându-se. Organizatorul evenimentului a fost sancționat contravențional, conform Legii 61/1991”, potrivit IPJ.

Polițiștii au întocmit și acte premergătoare pentru zădărnicirea combaterii bolilor, potrivit Mediafax.

„În continuare, sunt derulate verificări în vederea stabilirii stării de fapt și luarea măsurilor legale care se impun, intervenția polițiștilor fiind asigurată prin sistemele portabile de tip body-camera”, adaugă polițiștii.

Participanții la petrecere nu au purtat măști de protecție, nu au păstrat distanțarea și erau peste 100 de persoane în spațiu închis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri