Caută
Close this search box.

Piedone – PPU-SL şi PSD vor să formeze majoritatea în Consiliul Local Sector 5

piedone

Noul primar al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, s-a aflat la sediul central al PSD. El a declarat că a negociat cu PSD formarea unei majorități în Consiliul Local al Sectorului 5.

„Având în vedere că PSD are cel mai mare număr, am ales să discut primii cu domniile lor pentru o posibilă majoritate în Consiliul Local. Ne-am expus părerile reciproc. Consider că discuțiile s-au încheiat, pot să va spun că se va formă o majoritate PPU-SL plus PSD în Sectorul 5.

Am pus câteva condiții: fără politică, doar politică oamenilor. Urmează să desemnăm viceprimarii în perioada următoare. Voi discuta și cu celelalte formațiuni care vor să colaboreze în interesul cetățenilor”, a declarat Piedone.

Cristian Popescu, supranumit „Piedone”, condamnat în prima instanță, la opt ani și jumătate de închisoare, în Dosarul Colectiv, a fost ales primar din partea PPU-SL, partid controlat de Dan Voiculescu.

În Consiliul Local al Sectorului 5, PSD și Partidul Puterii Umaniste (PPU) au împreună 14 voturi, o majoritate simplă. PNL, USR-PLUS și PMP ar avea împreună 13 voturi.

Cum se împart mandatele de consilieri în Sectorul 5:

PSD – 31,29% – 10 mandate
PNL – 20,48% – 6
USR-PLUS – 16,47% – 5
PPU – 11,96% – 4
PMP – 6,81% – 2

TOTAL: 27 mandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri