Caută
Close this search box.

Poliţiştii au oprit un chef cu 170 de participanţi în Corabia. „Băăă, ce aveţi, bă, cu noi? Ce facem? Dansăm doar!“

corabia

Zeci de polițiști au descins într-un local din Corabia, județul Olt, unde petreceau 170 de persoane. Toți tinerii găsiţi în club au fost identificați, puși la zid și percheziționați. Valoarea amenzilor s-a ridicat la aproape 40.000 lei.

Acţiunea avut loc în noaptea de 10/11.10.2020, în jurul orelor 01.00, când poliţiştii din cadrul IPJ Olt, Poliţiei oraşului Corabia, cu sprijinul lucrătorilor SAS, Poliţiei de frontieră, Grupării Mobile de Jandarmi Craiova, ISU Olt, DSP şi DSVSA Olt au efectuat o acţiune la clubul „La Faleză“ din oraşul Corabia.

În interiorul acestui club au fost găsite 170 de persoane care nu respectau normele individuale de protecţie împotriva virusului Sars-Cov2, amenzile aplicate fiind usturătoare. Tinerii care s-au trezit cu mascaţii în mijlocul lor au reacţionat: „Băăă, ce aveţi, bă, cu noi? Ce facem? Dansăm doar“.

Celor mai vocali li s-au aplicat şi amenzi pentru tulburarea liniştii publice. Alţii, care s-au urcat la volan după ce au consumat băuturi alcoolice, au fost opriţi de poliţiştii de la Rutieră şi amendaţi. Patronul a încasat în total amenzi de 30.000 lei, iar şase clienţi au fost amendaţi pentru că fumau în interiorul localului. Reprezentanţii instituţiilor de control au completat documentele la lumina lanternelor. Cei mai nemulţumiţi au fost clienţii care se aflau, practic, în mijlocul chefului cu animatoare.

„S-a procedat la identificarea şi percheziţionarea corporală a tuturor persoanelor aflate în incintă. Administratorul clubului a fost sancţionat de către Poliţia oraşului Corabia conform Legii 55/2020 cu amendă în valoare de 10.000 lei pentru nerespectarea măsurilor referitoare la suspendarea activităţii clubului.
r

Au mai fost aplicate şase sancţiuni conform Legii 349/2002 pentru fumat în interiorul localului în valoare de 3.000 lei de către ISU Olt, o sancţiune conform Legii 55/2020 pentru neportul măştii în valoare de 2.500 lei de către ISU Olt, o sancţiune conform OUG 28/1999 în valoare de 10.000 lei de către SICE Olt, o sancţiune conform HG 857/2011 pentru nerespectarea măsurilor în situaţii epidemiologice deosebite în valoare de 10.000 lei de către DSP Olt, două sancţiuni conform Legii 61/1991 în valoare de 2.000 lei de către Poliţia Corabia, trei sancţiuni conform OUG 195/2002 în valoare de 1.700 lei, fiind reţinut şi un permis de conducere pentru consum de băuturi alcoolice de către Formaţiunea Rutieră Corabia“, au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

Totodată, administratorului clubului i s-a pus în vedere să suspende activitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri