Caută
Close this search box.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, cere ca alegerile locale din Bucureşti să fie anulate

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a cerut miercuri noapte, la Antena 3, anularea alegerilor din Bucureșți după ce postul lui Voiculescu a susținut că membri ai USR PLUS au umblat la sacii cu buletinele de vot din Biroul Electoral de Circumscripție al Sectorului 1.

”Este incredibil că poliția și jandarmeria să facă așa ceva, să înlesnească așa ceva. Nici la ultima comună din România nu s-a întâmplat așa ceva. Ministerul Public ar trebui să se autosesizeze, să strângă probe. Mâine, vom strânge avocații și vom face toate analizele. Vom sesiza și noi organele. Trebuie anulate alegerile. Este imposibil că președintele României să nu fi avut aceste informații”, a declarat Marcel Ciolacu la Antena 3.

Gabriela Firea a anunțat și ea că trebuie sesizate ambasadele.

„Lucrurile nu pot să rămână așa, trebuie sesizate toate organismele internaționale, ambasadele, instituțiile statului trebuie să reacționeze imediat. Eu am prezentat și astăzi câteva argumente în sprijinul ideii că alegerile au fost fraudate în Bucureșți, poate și în alte zone ale țării, pentru că noi azi-noapte am verificat procesele verbale din două sectoare și jumătate, iar pe parcursul zilei celelalte sectoare și să știți că peste tot s-a întâmplat la fel că în aceste imagini”, a declarat Firea la Antena 3.

Antena 3 a susținut că „presupuși membri USR-PLUS” au „umblat” la sacii cu buletinele de vot dintr-o încăpere a Biroului Electoral de Circumscripție a Sectorului 1.

„În sala în care erau sacii sigilati cu voturi intră niște membri, din toate datele ai USR”, a susținut Mihai Gâdea, la Sinteza Zilei. Un invitat prezent în platoul de la Sinteza Zilei a declarat că recunoaște persoanele respective ca fiind membre USR-PLUS.

„Iohannis girează un sistem mafiot! Iohannis, nici omologii tăi din Africa nu ar face așa ceva!!! Să vezi cum useristii fură voturile că-n codru, cu jandarmii la ușa, dar tu să dai vină pe alții!!! În fapt, în față camerelor useristii au făcut circ și istericale, iar pe la spate fugeau în spate cu sacii cu buletine! INIMAGINABIL pentru o țară membră a Uniunii Europene!

Toți aceșți hoți trebuie arestați urgent! Demisia VELA pentru că ti-ai pus interlopii în uniformă de jandarm să păzească hoții! PNL este părtaș la acest furt și trebuie să răspundă pentru că Guvernul lor de incompetenți și hoți a organizat alegerile!

Va asigur că lucrurile nu rămân așa! Toți veți ajunge la pușcărie! Vom sesiza toate instituțiile internaționale! Europa trebuie să știe cine sunteți, hoților!!! Alegerile au fost în mod evident fraudate și trebuie anulate!”, a scris Ciolacu la miezul nopții, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri