Caută
Close this search box.

Primăria Capitalei va închide conducta de bani spre Antena 1 şi Antena 3

Florin Covaci, ales consilier general din partea USR PLUS anunță că se va asigura personal că Antena 1 și Antena 3 nu voi mai primi contracte de publicitate, din partea Primăriei Generale.

„Antena 1 & 3 sunteți aici? Disperarea că veți pleca de la sânul banului public și necesitatea de a fi competitivi va face să va pretati la manipularea în masă a opiniei publice.

Sperăm că plătesc bine reclamele de suplimente alimentare că de la PMB mă asigur personal că nu mai primiți bani din reclame”, a anunțat Florin Covaci, după campania lansată de Antena 3, în legătură cu fraudarea alegerilor din Sectorul 1.

Mihai Gâdea a anunțat la „Sinteza zilei” că Antena 3 va intenta procese tuturor celor care au calomniat televiziunea, în urma dezvăluirilor făcute în cazul posibilelor fraude de la alegerile locale.

Unul dintre cei vizați este și un membru CNA, care a sancționat drastic derapajele majore ale televiziunii, în cazul dezbaterilor care au privit alegerile locale 2020.

„Vreau să fac un anunț. Au fost unii, că la un semn nevăzut, care astăzi s-au apucat să lanseze calomnii, minciuni și o serie întreagă de lucruri care sunt intolerabile în ceea ce privește postul nostru de televiziune. Fac un anunț în această seară că să fie clar pentru toată lumea.

Vom intenta procese tuturor celor care au făcut acest lucru, inclusiv acelui membru CNA care și-a permis să folosească cuvinte inacceptabile la adresa postului nostru de televiziune. Nu mai merge așa! Cine are impresia că poate să calomnieze, să mintă, să înjure și așa mai departe, trebuie să plătească pentru asta”, a spus Mihai Gâdea.stopare bani primaria general

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri