La Primăria sectorului 5, noul primar Cristian Popescu Piedone își construiește echipă din „oameni cu multă experiență”, după cum a declarat pentru evz.ro.

Deși oficial încă nu a preluat mandatul fiindcă nu a depus jurământul, primarul ales s-a deja asupra câtorva persoane care vor ocupa funcții în instituție.

Se știe deja cine va conduce Serviciul de Comunicare și Relații publice din Primăria Sectorului 5. Este vorba de o jurnalistă de la Digi 24, care, vreme de doi ani, a fost reporterul acreditat la Guvern pentru acest post de televiziune. După instalarea oficială a primarului, fosta jurnalistă Alexandra Georgescu va fi numită pe funcție.

Pentru problemele juridice, primarul Cristian Popescu Piedone l-a convins să-l ajute pe fostul judecător al Curții Constituționale, Petre Lăzăroiu. Acesta va fi consilier onorific și va superviza toate actele cu caracter juridic ale primăriei. ”Având un om cu atâta experiență în domeniul juridic, nu se va mai putea întâmpla ce s-a întâmplat la Sectorul 4. Domnul Lăzăroiu e o persoană integră, greu de contestat expertiza dânsului”, a declarat pentru evz.ro Cristian Popescu Piedone.

Echipei sale se pare că i se va alătura și un fost procuror din Parchetul General.

„Deocamdată atât vă pot spune: vor veni nume grele în echipa mea pentru că au înțeles proiectul meu și cum vreau să transform Sectorul 5”, a mai declarat noul primar pentru cei de la evz.ro.

Revenind la magistratul Petre Lăzăroiu, acesta e cel care, după ce a plecat de la Instanța Supremă, a primit un mandat la CCR din partea opoziției, care a expirat în timpul mandatului președintelui Traian Băsescu. Acesta i-a mai oferit un mandat între 2008-2019.

 

211 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 4 =