Caută
Close this search box.

PSD leagă alegerile locale de ultimele recorduri de infectări

moscova

PSD susține că, deși în România se înregistrează zilnic peste 2.000 de cazuri, în medie, de infectare cu noul coronavirus, președintele Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban „rescriu cu cinism istoria”, organizând alegeri parlamentare, „chiar de-ar pieri țara”.

„Peste 2.000 de infectați în medie, zilnic, după alegeri!

PNL și Iohannis se tot felicita reciproc pentru ‘succesul” de la locale. Peste 600 de pacienți la terapie intensivă! USR face Marșul Bucuriei pe străzile Capitalei.

73 de decese într-o zi, record absolut de la debutul pandemiei! Dreapta Unită susține la unison că alegerile parlamentare din decembrie nu trebuie amânate. De la

‘Fiat justiția, et pereat mundus’, Iohannis-Orban rescriu cu cinism istoria: să fie alegeri, chiar de-ar pieri țară!”, susțîn social-democrații într-o postare pe Facebook.

Însă virusul are o perioadă de incubație de două săptămâni, astfel încât actualul număr de îmbolnăviri nu este cauzat de participarea la alegerile locale.

Un număr de 2.121 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate, față de ultima raportare, în urma testelor efectuate la nivel național, a informat Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Un număr de 8.097 de persoane cu COVID-19 sunt internate în unitățile sanitare de profil, dintre care la AȚI – 608. Alte 73 de persoane infectate cu noul coronavirus au murit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri