Biroul de presă al PSD a distribuit, vineri seara, un mesaj suburban al candidatului Radu Cristescu la alegerile parlamentare, în care îl înjură ca la uşa cortului pe Florin Cîţu.

„Micul limbric Florin Câțu, ăla peste care a căzut biroul de Ministru al Finanțelor, are buba la cap. Ceea ce nu-i o noutate.

Altfel, nu se explică răspunsul lui de mârlete cu șosete tărcate, după ce PSD a pus o întrebare elementară, de bun simț, legată de bugetul țării pentru anul viitor.
“De ce pun proștii întrebări când oricum nu înțeleg răspunsurile?”-întrebarea îi aparține.

Băi, micuțule Căcâț, bine ca e plin Guvernul vostru de deștepți făcuți cu norma, cu ciocanul, ca alde’ Manciu, consilierul lui Sică, premierul minune, și șeful vestitului Grup de Comunicare Strategică, un papagal care nu a fost in stare sa aibă o diploma nici măcar de la Universitatea din Țăndărei.

Ori ca și mai vestitul infractor Baranga, plin de diplome false
, ajuns șef la Oficiul pentru Combaterea Spălării Banilor cu binecuvântarea ta.

Sau cumva crezi, deșteptăciunea bălții ce ești, ca unul ca tine cu liceul făcut pe la Metaloglobus, valorează mai mult ca un bou cu talangă galben-albastră?

Sau crezi că dacă îți coafezi CV-ul ca pe frizura ta lățoasă nu ți se văd neuronii buimaci și sfrijiți de la atâta prăfărie?
Vezi că făina e pentru prăjituri, nu pentru sufleurile nazale, măi țeavă de canalizare !”, a scris candidatul PSD pe contul său de Facebook.

Radu Cristescu se află lista de candidați ai PSD la Camera Deputaților, la Satu Mare.

Biroul de presă al PSD a revenit cu precizări, susţinând că distribuirea mesajului „a fost o eroare”, potrivit Digi24.

975 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here