Liderul senatorilor PSD, Ştefan Radu Oprea, a declarat, întrebat cum şi-a preluat deja biroul la Senat Gabriela Firea, în condiţiile în care nu au avut loc încă alegerile parlamentare şi nu a fost aleasă senator de Bucureşti, că nu deţine o astfel de informaţie şi are dubii în această privinţă.

Gabriela Firea a postat pe Facebook o poză şi spune că şi-a preluat „biroul pentru audienţe, ca viitor senator de Bucureşti, prin votul oamenilor dragi, cărora le mulţumesc anticipat”.

„Doamna Firea a fost senator, ştie foarte bine exact tot procesul legislativ din Senat. Am mare încredere că împreună în Senat vom face o echipă senzaţională şi că tot ce este în programul de guvernare vom traspune împreună”, a afirmat Ştefan Radu Oprea, întrebat de biroul alocat Gabrielei Firea la Senat, în contextul în care nu au fost organizate încă alegerile şi această nu are motiv să se afle în Senatul României, conform News.ro.

Chestionat mai departe asupra postării Gabrielei Firea pe reţeaua de socializare, în care este şi o poză, în care apare în biroul ei de la Senat, Oprea a replicat: „Eu nu am sub nici o formă o astfel de informaţie şi am dubii”.

Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea, candidat al partidului la Senat pe primul loc, în Capitală, a anunţat că şi-a preluat de Sfântul Dimitrie biroul pentru audienţe, ca viitor senator de Bucureşti.

„Nu conteaza ce funcţii ocupam, ci doar ceea ce facem concret pentru semeni. De Sfantul Dimitrie Basarabov, ocrotitorul Capitalei, mi-am preluat biroul pentru audienţe ca viitor senator de Bucureşti, prin votul oamenilor dragi, cărora le mulţumesc anticipat”, a scris Gabriela Firea marţi pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here