Caută
Close this search box.

Rădulescu Mitralieră a deraiat. „Masca nu e sănătoasă, produce modificări cerebrale!”

rădulescu mitralieră

Abordarea Guvernului, „cu complicitatea PSD”, în ceea ce privește pandemia cu noul coronavirus, a fost una greșită, a afirmat deputatul Cătălin Rădulescu Mitralieră, care a precizat că nu este adeptul obligativității purtării mășții de protecție, despre care susține că, ținută mai multe ore, poate „produce modificări cerebrale”.

„Existența acestui virus e clară, este în toată lumea. Eu am teoria mea vizavi de cum trebuia prevenită această pandemie, inclusiv în România, sau cum o tratezi. Adică eu nu cred în obligativitatea mășții.

Nu o să cred niciodată, indiferent cine mi-ar impune acest lucru. Am fost prin toată lumea asta și am văzut și înainte de pandemie oameni care purtau masca. Dar o făceau pentru a se proteja ei pe ei. (…) Pe de altă parte, de la început am spus că trebuiau făcute testări masive”, a declarat Rădulescu.

El a adăugat că nu este de acord cu carantinarea oamenilor în case, „creându-le această psihoza de a stă într-un mediu închis, pentru că nu sunt animale”, iar „copiii nu pot face educație online pentru că trebuie să interacționeze”.

„Noi, românii, suntem o nație mai altfel decât alții, nu suntem reci. Noi suntem totdeauna deschiși la orice fel de discuție, să fim prietenoși, avem altă manieră. Închipuiți-va ce a însemnat luni de zile să ții toți oamenii carantinati în case. Unii au stat în blocuri, în apartamente, fără să poată ieși. Plus că masca, așa cum am spus-o că medic totdeauna, nu este sănătoasă dacă este ținută nu știu câte ore, pentru că ea produce modificări cerebrale la un anumit moment. Cum poți să accepți tu, că medic, să induci în populație un lucru care tu știi că nu este sănătos? Deci, abordarea acestui guvern, cu complicitatea PSD-ului, a fost greșită. S-a dorit să se inspaimante tot poporul, în loc să faci cum fac suedezii sau alte nații care au înțeles altfel – să protejeze poporul, să-l lase să funcționeze, să fie liber. (…) Dacă ei stabilesc să meargă la vot pe 6 decembrie, eu le cer românilor să nu se prezinte pentru aceste partide, să voteze alte partide, care vin cu altă abordare”, a spus deputatul, citat de Agerpres.

Rădulescu a precizat că este și împotriva vaccinării obligatorii.

„Eu, că medic, sunt împotriva obligativității de orice gen, inclusiv obligativitatea vaccinării. Aceste lucruri trebuie să fie opționale (masca și vaccinul – n.r.). Nu putem să obligăm românii împotriva voinței lor”, a adăugat deputatul, precizând că aceeași poziție o va avea și PER.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri