Caută
Close this search box.

Raed Arafat contrazice propaganda PSD: Şi păcănelele vor fi închise!

raed arafat

Hotărârea privind închiderea restaurantelor, cafenelelor, cinematografelor, teatrelelor, sălilor de spectacol din București va include și sălile de jocuri de noroc, a subliniat șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat.

Arafat a fost întrebat, în cadrul unei emisiuni TVR, cum este posibil să se decidă închiderea sălilor de teatru/spectacole, în timp ce în privința „păcănelelor” nu s-a dipus nicio măsură. Arafat a sugerat că este o eroare de comunicare și că măsura închiderii sălilor de jocuri de noroc este prevăzută în Hotărârea Comitetului pentru Situații de Urgență. „Sălile de jocuri vor și ele închise. Dacă nu au fost incluse, sigur vor fi. În Hotărâre s-au prevăzut în mod cert și sălile de jocuri”, a comentat Arafat, conform G4Media.

Anterior, prefectul municipiului București, Gheorghe Cojanu, a fost întrebat dacă se vor închide și cazinourile/sălile de jocuri de noroc, iar acesta a răspuns că decizia trebuie să aparțină Comitetului Național pentru Situații de Urgență, care trebuie să emită o Hotărâre în sensul acesta.

Reamintim că decizia Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență privind închiderea restaurantelor, cafenelelor, cinematografelor, teatrelelor intră în vigoare începând de miercuri. Aceasta va rămâne în vigoare până în momentul în care rata de incidență a cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori în 14 zile scade sub 1,5.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri