Caută
Close this search box.

Restricții DE PUȘCĂRIE pentru naționala tricoloră în Islanda, înaintea meciului oficial!

Joi, 8 octombrie, cu începere de la 21:45 va avea loc la Reykjavik întâlnirea dintre Islanda şi România, contând ca semifinală a barajului de calificare la turneul final al EURO 2020, competiţie care se va desfăşura vara viitoare sub această titulatură.

Învingătoarea din această semifinală va juca apoi cu echipa care s-a impus în meciul de la Sofia dintre Bulgaria şi Ungaria, partida urmând a avea loc ori la Sofia ori la Budapesta. Pentru tricolori este clar că ambele meciuri, dacă vor fi două, le vor susţine numai în deplasare.

Islanda şi România se află faţă în faţă graţie locurilor ocupate în grupele lor la prima ediţie a Ligii Naţiunilor. România a obţinut în ultimii ani o singură performanţă notabilă, calificarea la Euro 2016, în Franţa, în timp ce nordicii nu mai sunt demult pescarii care încasau o plasă de goluri cu ani în urmă. Ei au prezenţe consecutive la Euro 2016 şi CM 2018.

„Tricolorii care au evoluat duminică la echipele de club au avut un program seperat de refacere. Partea bună e că între ceilalți jucători care s-au pregătit în programul normal s-a regăsit tripleta ofensivă completă Alibec-Pușcaș-Keșeru. Iar colegii și antrenorii au avut grijă să exerseze din plin finalizările”, anunțăsite-ul FRF.

Președintele Comisiei Tehnice a FRF a anunțat oficial că partida cu Islanda se va juca fără spectatori și a prezentat măsurile pe care trebuie să le respecte delegația noastră.

„Vom merge direct la hotel, de la aeroport, și nu o să ieșim decât la stadion pentru antrenamentul oficial și pentru meci. Atât. Absolut nimeni dintre cei aflați în delegația română nu iese din hotel pentru altceva în afară de activitățile oficiale, adică antrenamentul oficial și meciul”, a spus Mihai Stoichiță la Digisport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri