Caută
Close this search box.

Româncă ucisă bestial în Franţa, când încerca să-şi apere fiul. Ea a fost înjunghiată de magrebieni, în plină stradă

O tânără româncă, în vârstă de 30 de ani, a fost ucisă ieri seară, în Saint-Vallier (Drôme), Franța, în timpul unei bătăi în mijlocul străzii, după ce un grup de africani au lansat un atac cu arme albe asupra unui grup de români.

Se pare că românca ar fi intervenit pentru a-și proteja fiul de 16 ani, însă a fost înjunghiată în abdomen. Fiul său în vârstă de 16 ani a fost grav rănit în această luptă de aproximativ 20 de persoane, între comunitatea română și magrebiană, după cum scrie stiridiaspora.ro.

Totul a pornit după ce la McDonald’s un grup de africani era afară, iar unul dintre ei ar fi cerut o țigară, iar românii ar fi refuzat să-i dea. A izbucnit un scandal în care mama a încercat să intervină să-și protejeze fiul, însă a primit o lovitură fatală de cuţit în abdomen. Rudele au luat-o pe brațe pentru a o transporta la spital. Pe un pod din apropiere s-au intersectat cu o mașină de pompieri și au cerut ajutorul, dar românca a murit înainte de a apuca să primească primul ajutor.

Alți patru români au fost răniți mai ușor în braț și stomac, iar un alt român a fost spitalizat în stare de șoc.

Procurorul din Drôme a confirmat că o persoană era luni arestată în acest caz, un bărbat care a participat la altercație, dar despre care nu se poate afirma că a fost autorul înjunghierii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri