Caută
Close this search box.

Ședință CSAT convocată mâine la Cotroceni. Riscurile și amenințările la adresa securității naționale, pe ordinea de zi

csat

Consiliul Suprem de Apărare a Țării se va reuni mâine, la Palatul Cotroceni. În cadrul ședinței, care va fi condusă de către președintele României, Klaus Iohannis, se vor analiza riscurile, amenințările și vulnerabilitățile la adresa securității naținale, prognozate pentru anul 2021, informează Administrația Prezidențială.

„Marți, 6 octombrie a.c., începând cu ora 13:00, la Palatul Cotroceni, va avea loc ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării, condusă de către Președintele României, domnul Klaus Iohannis, în sistem de videoconferință”, se arată într-un comunicat al Președinției.

Pe ordinea de zi a ședinței sunt incluse subiecte referitoare la analiza strategică a apărării, Carta Albă a Apărării, planul de implementare a Strategiei Naționale de Apărare a Țării pentru perioada 2020-2024, precum și „riscurile, amenințările și vulnerabilitățile la adresa securității naționale, prognozate pentru anul 2021”.

„În cadrul ședinței Consiliului vor fi analizate și alte tematici de actualitate din domeniul securității naționale”, se mai arată în comunicatul Administrației Prezidențiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri