Caută
Close this search box.

Șoc în presă. Ce a făcut Radu Banciu!

radu banciu

Din 2011, Radu Banciu a început să colaboreze cu postul B1 TV, unde făcea o emisiune cu Radu Naum, iar apoi a avut propriul spațiu de emisie, la Lumea lui Banciu. Menționăm că apariția prezentatorului tv era de impact, avea una dintre cele mai urmărite emisiuni de la miezul nopții, iar asta prin prisma felului său caracteristic de a comenta știrile din politică și alte sfere de interes.

Radu Banciu a părăsit postul de prezentator B1 TV, după  ani buni de colaborare. Fostul moderator tv a fost una dintre figurile emblematice ale postului tv, însă a ales să plece din televiziunea care l-a consacrat.

Decizia a fost de comun acord, conducerea neavând ce să facă decât să accepte plecarea prezentatorului emisiunii Lumea lui Banciu.

Moderatorul tv a plecat la un alt post concurent pentru o emisie pe teme sportive, Radu Banciu fiind jurnalist sportiv și domeniul său de activitate fiind în sfera aceasta.

Radu Banciu a plecat de la B1 TV

Prezentatorul emisiunii Lumea lui Banciu a ales să părăsească B1 TV după 10 ani de colaborări, fiind epuizat de subiectele politice. El s-ar fi alăturat echipei LOOK TV, pentru o emisiune cu teme sportive, fără implicare politică.

„ Astăzi nu o să apucăm să vorbim despre toți derbedeii care au ieșit prin țară (n.r. la alegerile locale), dar îi luăm la mână toată săptămâna. Pe toți! Continuăm săptămâna aceasta și continuăm cât mai putem, până când vom ajunge și la alegerile parlamentare, anul acesta fiind ultimul! Vă spun: mă retrag definitiv din politică, am și bătut palma cu cineva”, declara Radu Banciu, ca un anunț despre plecarea de la B1 TV.

„Trebuie să plec la un moment dat. După zece ani, mă retrag și eu. Sper să o fac în glorie, pe cât posibil. Mi-am încheiat socotelile. Mă retrag definitiv din disputa politică”, a menționat prezentatorul tv într-una dintre emisiunile pe care le modera la tv.

”Banciu a decis să se întoarcă la emisiunile de comentarii sportive pe care le realizează zilnic la un alt post de televiziune. Am întrerupt colaborarea de comun acord”, au declarat pentru Pagina de Media reprezentanți ai postului.

Replica lui Radu Banciu după ce a fost contactat în legătură cu plecarea de la B1 TV a fost una tipică prezentatorului tv. „Mă deranjezi degeaba, Petrișor Obae. Te pup”, a spus el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri