Caută
Close this search box.

Surse. PSD îl dă afară de pe liste pe Liviu Pop „Genunche”

liviu pop

Surse din PSD anunță că nici Liviu Marian Pop, actual senator, nu va mai prinde un loc pe listele parlamentare. PSD a eliminat și alte nume care afectează imaginea partidului, însă în Adrian Solomon este păstrat.

Sursele, citate de hotnews.ro, prezintă lista cu numele actualilor parlamentari care nu se vor mai regăsi pe listele pentru Parlament.

Carmen Dan
Cătălin Rădulescu
Florin Iordache
Șerban Nicolae
Eugen Nicolicea
Iulian Iancu
Ecaterina Andronescu
Dănuț Andruşcă
Răzvan Cuc
Liviu Pleșoianu
Liviu Pop

Însă, PSD va păstra alți parlamentari care s-au remarcat prin scandaluri și comportamente publice revoltătoare. Este vorba despre Adrian Solomon și Liviu Tit Brăiloiu.

Solomon a făcut scandal într-o saormerie în care a intrat fără masca, având și un comportament rasisit față de vânzătorul de origine turcă.

La rândul său, Brăiloiu, unul dintre cei mai bogați pesediști, s-a exprimat obscen față de senatoarea USR Florina Presadă, în mai multe situații.

Solomon este pe locul doi, eligibil, pe lista PSD Vaslui pentru Camera Deputaților. PSD Vaslui este condus de baronul Dumitru Buzatu, care a declarat recent că nu crede că masca îl protejează de coronavirus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri