Caută
Close this search box.

Teodor Meleşcanu nu-şi mai găseşte locul pe listele nici unui partid

teodor meleşcanu

Teodor Meleșcanu nu se regăsește pe nici o lista de candidați la alegerile parlamentare. În luna iunie, el s-a înscris în PPUSL, partidul lui Dan Voiculescu, susțînând că „vreau să aduc ceva nou în politică”.

Partidul lui Voiculescu este al șaselea partid în care a aterizat Meleșcanu. De data aceasta, Voiculescu nu a reușit să îi mai găsească un loc pe listele PSD.

Voiculescu și-a plasat mai mulți oameni pe listele PSD, precum Steluța Cătăniciu, Grațiela Gavrilescu sau fiul lui Piedone (candidat pe lista PSD Suceava), însă Meleșcalcanu’ a rămas pe dinafară.

Meleșcanu s-a înscris în PPUSL în luna iunie.

„Dincolo de obiectivele politice contextuale și de agenda publică imediată, consider că responsabilitatea esențială a unei persoane care exercită o funcție publică o reprezintă promovarea valorii umane că esență a oricărui model social legitim.

După o viață întreagă dedicată proiectelor social-liberale, asumarea identității umaniste este un pas firesc, care răspunde atât reperelor pe care le-am promovat întotdeauna – demnitate, echilibru, pragmatism – cât și așteptărilor concrete ale națiunii noastre.

Românii își doresc un proiect politic nou, capabil să depășească vechile conflicte și inerții, să construiască trainic, nu să dărâme. Am încredere că umaniștii pot genera o astfel de schimbare și mă voi strădui să contribui cu întreagă mea experiență la succesul acestui proiect”, a declarat atunci Teodor Meleșcanu.

Meleșcanu a mai fost membru al FSN, PDSR, Alianța pentru România (rupt din PDSR), PNL, ALDE, Forță Națională (rupt din ALDE).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri