Caută
Close this search box.

Toate spectacolele programate până pe 4 noiembrie la Teatrul Național București sunt anulate, iar contravaloarea biletelor se returnează

tnb

Toate spectacolele programate şi reprogramate până la 4 noiembrie se anulează, iar contravaloarea biletelor achiziţionate va fi returnată, anunţă, marţi, Teatrul Naţional din Bucureşti.

„Având în vedere că rata de incidenţă cumulată, calculată la 14 zile, la nivelul Municipiului Bucureşti, a depăşit valoarea de 3/1.000 de locuitori, pe baza şi pentru respectarea dispoziţiilor Hotărârii de Guvern nr. 856/2020, precum şi a Hotărârii nr. 24 din 19.10.2020 a Comitetului Municipal Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă, Consiliul Administrativ al Teatrului Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti a hotărât suspendarea, până la data de 4 noiembrie, a activităţii Teatrului. În consecinţă, toate spectacolele programate şi reprogramate pentru această perioadă se anulează”, informează TNB într-un comunicat.

Începând de miercuri se returnează contravaloarea biletelor achiziţionate de la Casa de bilete a TNB, spectatorii fiind rugaţi să prezinte biletele în format fizic.

„Recuperarea biletelor online se face pe baza solicitării de retur trimisă pe adresa contact@mystage.ro. Datorită procedurilor bancare în vigoare, viramentul poate dura până la 30 de zile”, precizează TNB.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri