Caută
Close this search box.

Totul a fost între ei. Avocata lui „Câine”, Matilda Goleac, e candidată PSD la Camera Deputaţilor

psd

Matilda Goleac, candidată pe o poziție eligibilă pe lista PSD București, pentru Camera Deputaților, a fost avocata celebrului „Câine” din Sectorul 4 timp de zece ani, a descoperit Rise Project.

PSD a declanșat o campanie isterică, în campania de la locale, împotriva lui Nicușor Dan, din cauza lui „Câine”, actualul primar general fiind acuzat că susţine cauzele interlopilor. La fel, acum PSD ar putea să fie acuzat că pune pe listele sale pentru Parlament avocaţi de interlopi.

Rise Project arată că Matilda Goleac a lucrat timp de zece ani cu „Câine”. Acum, Goleac este pe aceeași listă de candidați PSD cu Gabriela Firea.

Jurnaliștii de la Rise l-au întrebat și pe Ciolacu ce părere are despre această situație, însă șeful PSD a refuzat să răspundă.

Iată postarea Rise Project:

Matilda Goleac, încă subprefect al Capitalei, a prestat servicii contra-cost pentru faimosul “Câine” din Orășelul Copiilor, carciumarul aflat în centrul unui scandal major din campania pentru alegerile de la București.

Numită în funcție de guvernul Dancila și menținută de Orban, doamna Goleac este anunțată acum în presă de partid drept unul dintre candidații PSD la Camera Deputaților, în București. Nu a dorit însă să comenteze această informație pentru RISE. Nici Marcel Ciolacu, președintele PSD, n-a răspuns pe subiect.

Timp de aproape 10 ani, Matilda Goleac i-a fost avocata lui Mihai Mitrache zis Câine la firma care administra celebrul restaurant din parc, demolat în primăvară de administrația Băluță și aparat în instanța de actualul primar general Nicușor Dan.

Sediul societății era chiar în Orășelul Copiilor, așa cum arată contractul de comodat din anul 2005, de care s-a ocupat Matilda Goleac.

”Mi-a fost avocata între 2005 și 2015. Îi mai dădeam și clienți, dintre prietenii mei. S-a și simțit o dată, mi-a oferit comision, dar i-am zis că nu-mi trebuie”, povestește Câine.

„A existat o relație avocat-client pe probleme de societăți comerciale. Bănuiesc, va dați seama, că nu-mi mai amintesc de acum 15 ani, că este societatea pe care domnul Mitrache o fi avut-o la vremea respectivă. Cum l-am cunoscut? Bănuiesc că fiind din același sector – sunt născută, crescută în sectorul 4 – bănuiesc că printr-o recomandare, dar nu-mi amintesc persoană care ne-a recomandat”, completează Matilda Goleac.

Ea a solicitat vineri eliberarea din funcția de subprefect și așteaptă că premierul să semneze hotărârea propriu-zisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri