Caută
Close this search box.

Trăiască magnificii medici(!), că pacienții… Fetiţă diagnosticată cu cancer după ce medicii au acuzat-o că “se preface”!

O fetiță de 6 ani din Marea Britanie a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer al sângelui după ce medicii care au examinat-o au acuzat-o că „se preface” a fi bolnavă.

Mama fetiței a trăit un coșmar timp de 7 luni în care doctorii nu credeau că aceasta este bolnavă, conform dailymail.co.uk.

Fetița a acuzat dureri foarte puternice de picior, iar mama acesteia a crezut că este din cauza artritei de care aceasta suferă.

Atunci când micuței i-a apărut o umflătură pe obraz, analizele au depistat un tip rar de cancer de sânge.

Fetița a fost diagnosticată după 7 luni de analize. Elizabeth, în vârstă de 6 ani, a fost dusă la spital după ce a acuzat dureri foarte puternice de șold.

Elizabeth a început chimioterapia, iar mama ei, Emma, sfătuiește părinții să aibă încredere în copiii lor și să nu renunțe să lupte pentru ei.

„A fost o călătorie oribilă și sper că nici un părinte nu va trebui să treacă prin așa ceva. Gândul că un copil poate să stea timp de șapte luni cu un cancer în corp, iar medicii să nu-l depisteze, este absolut înfricoșător.

Vreau să împărtășesc cu voi această experiență pentru a vă încuraja să vă ascultați instinctele de părinți, deoarece copiii voștri știu mai bine ceea ce simt”, a transmis aceasta.

”Am fost scandalizată de faptul că a trebuit să mă lupt timp de șapte luni, și nimeni nu m-a luat în serios”, a adăugat Emma.

Elizabeth, care suferă încă din mica copilărie de artrită, a avut dureri oribile de șold, iar după mai multe analize, o radiografie a dezvăluit faptul că avea tumori în față, craniu și maxilar.

„Vestea l-a lovit din plin pe soțul mei, dar amândoi suntem mult mai liniștiți acum că avem un diagnostic, fiindcă eu știam din prima că ceva nu era în regulă cu copilul meu.

Suntem foarte recunoscători medicilor care ne-au ajutat să începem rapid tratamentul de îndată ce am primit rezultatele biopsiilor”, a încheiat mama fetiței.

Inițial, mama acesteia, Emma Osborne, a crezut că durerile erau cauzate de artrita de care micuța suferă. După ce a observat că durerile nu dispăreau, Emma a dus-o pe fiica ei la mai mulți doctori pentru a depista cauza.

Analizele și radiografiile erau corecte, de aceea medicii o trimiteau pe Emma acasă, iar unul dintre doctori i-a spus chiar că fiica ei „se prefăcea” că e bolnavă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri