Caută
Close this search box.

Un baston de poliţist şi distrugătorul de hârtie – asta a găsit Clotilde Armand în biroul lui Dan Tudorache

clotilde armand

Noul primar al Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat că a găsit, în biroul fostului primar Daniel Tudorache, un baston de polițist și celebrul distrugător de hârtie.

„Prima mea zi de primar. Am fost în direcțiile instituției și aș vrea să va prezint câteva date importante moștenite de la administrația trecută:

– 835 de litigii;
– contracte cu cabinete de avocatură plătite din 2015 fără rezultate în instanța;
– mai mulți angajați și directori ai primăriei lipseau de la serviciu fără motiv;
– avem o gaură în bugetul local de aproximativ 700 de milioane de lei la finalul anului;
– Primăria nu este deloc digitalizată, deși există infrastructura necesară. telemunca este imposibilă în aceste condiții.

PS: mulți ați întrebat ce anume am găsit în biroul primarului. Vă las aceste fotografii, din care puteți observa: celebrul distrugător de hârtie. Fostul primar au uitat să strângă gunoiul după el. Și acest baston de polițist local. Tot în cabinetul primarului”, a scris Armand, pe Facebook.

Daniel Tudorache, fostul primar PSD al Sectorului 1, și-a făcut luni apariția la Tribunalul București, alături de nu mai puțîn de patru bodyguarzi.

Tudorache era păzit de patru indivizi foarte agresivi. Protestatarul Marian Moroșanu „Ceaușescu” a încercat să se apropie de el, însă cei patru au făcut scut în jurul lui Tudorache.

Daniel Tudorache este acum pe locul doi, pe lista PSD pentru Camera Deputatilor, din Bucureşti, dupa Alexandru Rafila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri