Caută
Close this search box.

Un fost distribuitor de sucuri a semnat un contract de două milioane de euro cu Administraţia Firea

gabriela firea

Metamorfozată în firmă de construcții, compania care a ajuns aproape de faliment, încercând să vândă sucurile Mr Pink în România, a primit, în ultimele zile din mandatul Gabrielei Firea la Primăria Capitalei, fără licitație, un contract de aproape două milioane de euro, pentru renovarea unui pavilion al Spitalului Colentina.

Pe 30 septembrie 2020, ASSMB a acordat, prin negociere fără publicare prealabilă, un contract de aproape două milioane de euro firmei Eco Green Light. În schimbul acestor bani, firma se angaja să facă „lucrări de reparații curente la Pavilionul E, din cadrul Spitalului Clinic Colentina”, spune jurnalistul de investigaţii Ovidiu Vanghele, pentru Ziare.com.

Cei exact 8.056.438,16 lei pe care firma îi are de primit, pentru renovarea de la Colentina, se adaugă altor aproape două milioane de lei, din alte contracte cu fosta administrație locală din București, obținute în ultimii trei ani.

Conform platformei Confidas, Eco Green Light a avut în 2018 contracte cu ADP Sector 1 și Școala I. G. Duca, în valoare totală de 1.3 milioane de lei, cu Administrația Monumentelor și Patrimoniului Turistic, în valoare de aproape 400.000 de lei, în 2017. Alți peste 110.000 de lei i-au fost plătiți în 2019, de către SC Amenajare Edilitară și Salubrizare.

Conform datelor de la Registrul Comerțului, firma este controlată astăzi de un bucureștean pe nume Mihai Adrian Sârcă. Acesta a preluat-o la începutul anului 2020, după ce soții Liviu-Cristian și Maria Claudia Ilie au renunțat pe rând la părțile sociale, în favoarea lui.

Eco Green Light este astăzi la al treilea nume, după ce s-a numit mai întâi Silver Consult Vision și apoi Mr Pink Beverages. Ziare.com a încercat să contacteze firma Eco Green Light SRL, dar nu a răspuns nimeni la singurul număr de telefon cunoscut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri