Caută
Close this search box.

Un pacient cu COVID-19 internat la Institutul Matei Balș s-a aruncat de la etaj și a murit

pacientul

Un pacient internat la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș s-a aruncat de la etaj, în urmă cu câteva momente, și a murit.

”Este al cincilea caz de sinucidere la nivel național, înregistrat în rândul pacienților cu Covid-19”, a declarat prof.dr. Adrian Streinu-Cercel pentru MagnaNews.ro.

Pacientul era în vârstă de 51 de ani.

”Conducerea INBIMB anunță apariția unui incident regretabil, tradus prin defenestrarea unui pacient, în vârstă de 51 ani, internat cu COVID – 19, dintr-un salon aflat într-una din clădirile Institutului, de la etajul 2 al acesteia.

S-a trecut imediat la asistarea pacientului, în vederea asigurării funcțiilor vitale, cu suport maximal, după care a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgență București.

Colectivul de la INBIMB este devastat emoțional în acest moment și atrage atenția asupra sindroamelor de depresie asociate COVID 19. Au fost anunțate autoritățile și evenimentul a fost înregistrat pe site-ul ANMCS”, se arată în comunicatul de presă emis de Institutul Matei Balș.

Până astăzi, 23 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 201.032 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 144.429 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 5.028 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Până astăzi, 6.245 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri