Primarul recent reales al comunei muscelene Vlădeşti, pesedistul Cristian Dică-Hristu, a fost surprins de agenţi ai Poliţiei argeşene, la volanul unui camion de mare tonaj, burduşit cu buşteni, pentru care nu avea documente legale de provenienţă.

Anterior alegerii sale în funcţia de primar al comunei Vlădeşti, Dică-Hristu a fost şofer. Deci, cel puţin permis de conducere în regulă avea. Acte pentru lemne însă nu, ceea ce poate însemna că buştenii respectivi au fost tăiaţi în mod ilegal, observă Argeşul Online.

„În ziua de 27 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Ordine Publică – Biroul Combaterea Delictelor Silvice au acționat, în localitatea Corbi, pe linia combaterii sustragerii, transportului și comercializării de material lemnos fără forme legale, ocazie cu care au depistat un bărbat de 57 de ani, din Vlădești, care transporta, cu un ansamblu auto format din autoutilitară cu macara și remorcă, cantitatea totală de 38,73 mc de material lemnos, fără documente legale de proveniență”, a informat biroul de presă al Poliţiei Argeş.

Primarul din Vlădeşti a fost prins de Poliţie la Corbi, la volanul unui camion plin cu lemne fără acte de provenienţă „În cauză, a fost întocmit dosar penal… iar materialul lemnos a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Domnești.

De asemenea, ansamblul auto folosit la transportul materialului lemnos, a fost indisponibilizat, până la finalizarea cercetărilor”, a mai informat Poliţia.

Foarte probabil, camionul şi remorca (aparţinând unei firme al unui amic de-al primarului din Vlădeşti) vor fi confiscate.

155 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 3 =