Caută
Close this search box.

Val de DEMISII în PSD, după ieșirea din scenă a lui Decebal Făgădău

Stabilirea candidaților pentru alegerile parlamentare 2020 a stârnit un val de numulțumiri în rândul unui membrilor PSD. La fel și alegerile locale, care au determinat mai multe demisii. Acest fenomen se petrece acum la PSD Constanța, unde Decebal Făgădău, trimis în judecată de de DNA, și-a dat demisia din partidul condus de Marcel Ciolacu.

Mai mulți membri de la filiala municipală PSD Constanța au ieșit din partid. Printre aceștia, viceprimarul Dumitru Babu. De asemenea, alți membri se pregătesc să-și depună mandatul, informează Agerpres. Babu și-a prezentat joi seară demisia, după ce a avut loc Biroul Permanent Județean al PSD Constanța, în urma căruia a fost stabilit președintele interimar municipal, Lucian Lungoci.

Cine candidează pe listele parlamentare PSD Constanța

Decebal Făgădău, fost apropiat al lui Radu Mazăre, și-a dat demisia din PSD în urmă cu 2 zile. Acesta a pierdut la alegerile locale din 2020 în fața lui Vergil Chițac, de la PNL.

Fruntași pe listele PSD pentru Camera Deputaților sunt Horia Țuțuianu, Cristina Dumitrache și Lucian Lungoci, iar pentru Senat, Felix Stroe și Liviu Brăiloiu sunt primii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri