Caută
Close this search box.

Varujan Vosganian crede că alegătorilor USR nu le place Emerson, Like & Palmer (sic!)

varujan vosganian

Purtătorul de cuvânt al ALDE, deputatul Varujan Vosganian, susține că românilor care au votat cu USR nu le plac „John Lennon, Emerson, Like & Palmer, Pink Floyd și Led Zeppelin”, ci „securiștii și procurorii”.

„Când eram tineri, nouă, generațiilor născute după război, ne plăceau John Lennon, Emerson, Like & Palmer, Pink Floyd și Led Zeppelin. Nu ne plăceau securiștii și procurorii.

Cu un veac și jumătate mai înainte, generația tânără ovationase apariția romantismului. Așa au fost dintotdeauna tinerii. USR nu caută să reprezinte tânăra generație. USR caută să pervertească tânăra generație”, a afirmat Vosganian.

Recent, Vosganian se arată indignat de „campania obsesivă anti-PSD” și susținea că PNL și USR sunt cele care au devenit un pericol la adresa democrației.

„Campania obsesivă anti-PSD și asmutirea electoratului împotriva pesediștilor sunt menite să abată atenția opiniei publice de la adevăratele probleme ale societății românești.

Scriam, în anul 2000, în cartea ‘Mesajul Dreptei Românești’ că pericolul la adresa democrației vine de la PSD. Acum, în anul 2020, mă văd nevoit să scriu că adevăratul pericol la adresa democrației vine de la PNL și USR”, a scris Vosganian, pe Facebook.

ALDE nu mai are șanse să între în Parlament, fiind cotat în sondaje cu 3%, astfel încât Vosganian vrea să își perpetueze imunitatea parlamentară pe listele altui partid.

Varujan Vosganian este acum afiliat la grupul PSD din Camera Deputaților.

Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) a solicitat, în 2 februarie 2015, procurorului general al României să ceară Senatului avizarea cererii de urmărire penală pe numele lui Varujan Vosganian, ministru al Economiei în perioada decembrie 2006 – decembrie 2008, sub aspectul infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, abuz în serviciu și complicitate la delapidare.

Senatul, dominat de PSD, a respins solicitarea de ridicare a imunității lui Vosganian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri