Caută
Close this search box.

VIDEO Dan Barna: Observatorii USR nu au atins sacii cu voturi la Biroul Electoral al Sectorului 1

Copreşedintele USR PLUS Dan Barna a respins, joi, ipoteza că reprezentanţii alianţei ar fi putut interveni în procesul electoral, precizând că imaginile difuzate miercuri seara surprind momente care au avut loc în seara zilei de luni, iar reprezentanţii USR PLUS nu au atins sacii cu voturi din Biroul Electoral al Sectorului 1.

Simpla idee că USR PLUS, care nu sunt în guvernarea locală de la Sector 1, nu deţinem pârghiile executive ale domnului Tudorache, nu avem personal angajat în clădirea respectivă şi în instituţiile implicate acolo, să se sugereze că noi am fi putut cumva să intervenim în procesul electoral este o minciună sfruntată şi o aberaţie. E foarte clar, dacă vă uitaţi, şi am aici, la poziţia 32, apare domnul Istrate Daniel, şoferul domnului Tudorache…

Tot personalul acesta auxiliar şi tehnic al Biroului Electoral al Circumscripţiei electorale a Sectorului 1 face parte din Primăria Sectorului. Sunt oamenii domnului Tudorache. Ei sunt cei care au luat sacul în mână, cei care l-au dus în birou, la dispoziţia preşedintelui, dar ideea că observatorii USR ar fi pus mâna pe saci e o minciună şi un fals„, a explicat Barna, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul USR PLUS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri