Caută
Close this search box.

VIDEO & FOTO Arena Viselor. Cum arată Stadionul Steaua aproape finalizat

Stadionul Steaua

Lucrările de la noul Stadion Steaua sunt tot mai aproape să fie finalizate. AS47 a publicat cele mai recente imagini din interiorul arenei din Complexul Sportiv Ghencea.

Bijuteria din Ghencea va fi inaugurată, cel mai probabil, în luna aprilie a anului 2021, dar chiar şi aşa lucrările la noul Stadion Steaua sunt pe ultima sută de metri.

Stadionul Steaua Stadionul Steaua Stadionul Steaua Stadionul Steaua Stadionul Steaua Stadionul Steaua Stadionul Steaua Stadionul Steaua Stadionul Steaua Stadionul Steaua

În clipul postat pe pagina Asociaţiei Steliştilor 1947 sunt ilustrate mai multe imagini din interiorul arenei, cu liftul, lobby-ul, panorama de la etaj, vederea din skybox, spaţiile comerciale şi vestiarele.

Noul stadion din Ghencea ar putea fi inaugurat chiar pe 9 aprilie, data la care s-a jucat pentru prima dată pe vechea arenă, în 1974. La acea dată, stadionul a fost gazda unui meci amical Steaua – OFK Belgrad, încheiat la egalitate, scor 2-2.

Cele două echipe s-ar putea reîntâlni şi pentru inaugurarea din 2021. Sârbii evoluează şi ei în Liga 3, la fel ca CSA Steaua. Până la acel moment, militarii lui Daniel Opriţa îşi dispută meciurile pe terenul 5 din Complexul Ghencea, şi el modernizat recent.

Caracteristicile noului Stadion Steaua

Capacitate: 31.254 de locuri;
Cost: 94.700.000 euro
Suprafaţa de joc: 105 metri lungime, 68 metri lăţime;
gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj şi sistem de irigaţie;
Restaurant, spaţii de cazare, muzeul Clubului Sportiv al Armatei, spaţii VIP, magazine, vestiare, spaţii tehnice şi birouri, sală de forţă, zonă de presă;
Suprafaţa construită este de 82.000 mp
spaţii de antrenament pentru alte sporturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri