Caută
Close this search box.

VIDEO Klaus Iohannis, despre raportările în pandemie: Este ciudat că două instituţii guvernamentale dau două rezultate diferite

Klaus Iohannis, președintele României, a susținut, marți seara, o conferință de presă și a vorbit despre valul doi al pandemiei de coronavirus.

Preşedintele a spus că, în prezent, asistăm la „o perioadă de răspândire galopantă a coronavirusului”.

Să nu ne amăgim singuri. Această etapă nu va trece de la sine. O vom putea depăşi cu bine doar respectând cu stricteţe regulile şi încurajându-i pe toţi cei din jurul nostru să facă la fel. Suntem o naţiune puternică, este momentul să o dovedim din nou„, a declarat șeful statului.

Klaus Iohannis a apreciat că este ciudat ca două instituţii guvernamentale să dea rezultate diferite cu privire la incidenţa cazurilor de COVID-19 şi a subliniat că Guvernul trebuie să clarifice de urgenţă această situaţie.

Este ciudat că două instituţii guvernamentale dau două rezultate diferite. După părerea mea, este o urgentă nevoie de corelare a datelor între aceste instituţii şi aştept ca Guvernul să clarifice aceste probleme de urgenţă„, a spus şeful statului într-o conferinţă de presă susţinută la Palatul Cotroceni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri