Caută
Close this search box.

VIDEO Nicușor Dan și Ludovic Orban, la Transporturi: Centura Bucureștiului, prioritară pentru Guvern

Vineri dimineața, au avut loc declarații susținute de premierul Ludovic Orban după vizita de lucru la Ministerul Transporturilor, împreună cu primarul general ales al Capitalei, Nicușor Dan.

Ludovic Orban a declarat că Ministerul Transporturilor sprijină, în mod prioritar, realizarea șoselei de Centură din București.

În ultimii 12 ani, atât primarii generali proveniţi din PSD, cât şi guvernele PSD, au ţinut Bucureştiul pe loc şi au împiedicat realizarea marilor proiecte pentru Bucureşti. Începând cu data de 27 septembrie, odată cu votul cetăţenilor din Bucureşti, lucrurile s-au schimbat radical în bine, avem un primar general serios, un primar general care cunoaşte problemele Bucureştiului, un primar general care are soluţii foarte clare, care trebuie puse în practică„, a afirmat Ludovic Orban.

Noi ne-am propus până la sfârşitul anului să începem lucrările pe toate tronsoanele din autostrada de centură din sud. De asemenea, să încheiem toate proiectele de proiectare şi execuţie pentru autostrada de centură, pentru toate cel patru tronsoane din zona de nord. În ceea ce priveşte actuala Centură a Capitalei, pe lângă lărgirea la patru benzi, între Autostrada A1 şi Autostrada A2, care trebuie finalizată cât mai repede şi pentru care există contracte, am discutat împreună cu domnul primar general lărgirea la patru benzi şi în zona de sud şi, de asemenea, accelerarea tuturor proiectelor care ţin de soluţionarea conflictelor de trafic prin pasaje supraterane, subterane, astfel încât să crească fluiditatea pe zona de sud a actualei centuri a Capitalei„, a spus Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri