Caută
Close this search box.

VIDEO Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, i-o lasă moştenire lui Ciprian Ciucu pe Miţi, pisica Primăriei

gabriel mutu

Primarul Sectorului 6 îi lasă moștenire primarului ales… pisica. Pe Miți, pisica primăriei. Plus una bucată bibliotecă goală, zece scaune, televizor, un birou, o masă, o canapea, două telefoane și câteva proiecte începute.

Primarul Sectorului 1 este în concediu de odihnă. N-a anunțat nici ce ia din birou, nici ce lasă. La Sectorul 5, Piedone nu-i interesat de testamentul administrativ al lui Florea.

La Sectorul 2, primarul n-a ajuns astăzi. La prânz, în fața Primăriei a ajuns însă primarul ales. Angajații i-au făcut cu mâna de la ferestre, el le-a răspuns cu același gest, dar la microfonul Digi24 a declarat sec: „printre priorități, voi face curățenie în Primărie”.

Sectorul 6, vremea ștafetei. Ce a fost se încheie, ce urmează… nu se știe. Miți, pisica primăriei, a părăsit biroul primarului și toarce pe unde apucă. Gabriel Mutu și-a strâns deja lucrurile și prin intermediul Digi24 îl anunță pe alesul Ciucu… că-i lasă pisica moștenire.

Gabriel Mutu, primarul în funcție al sectorului 6: „Normal c-o las aici! Aici a crescut, aici trebuie să rămână, nu? Să aibă grijă de ea! Acolo era locul ei favorit.

Rămâne la Primărie! Miți este pisicuța Primăriei, a crescut aici. Sper din tot sufletul ca noul primar să aibă grijă de ea, pentru că este o pisicuță foarte iubitoare, prietenoasă… Așa că nu cred c-ar fi bine s-o gonească!”

Mâine, poimâine… se va face rocada! Ciucu va fi șef, Mutu… va pleca la ale sale.

Gabriel Mutu, primarul în funcție al sectorului 6: „Am strâns, după cum se vede… În primul rând cărțile mi le-am luat, pentru că aveam o colecție de cărți pe care am adus-o imediat după ce am preluat mandatul în 2016. Mi-am luat efectele personale. Și am pregătit biroul pentru noul primar. (Reporter Digi24: Aici ce avem? Un radio, nu?) Da, este un radio pe care l-am adus… Este… mă rog, un bun personal pe care o să-l iau!”

Pe perete sunt poze cu insula lacului Morii, faza pe… proiect. Mutu zice că i-o lasă moștenire, cu tot cu avize.

Reporter: Ce-o să faceți domnule primar? Mergeți în privat, din nou, sau…

Gabriel Mutu, primarul în funcție al sectorului 6: „Oricum mă întorc în privat, pentru că din privat am venit, practic, în politică. Și… analizez dacă merită să merg mai departe în Parlamentul României.”

La Sectorul 1, fereastra balconului de la birou e închisă. După nopțile albe, post-alegeri, primarul Tudorache și-a luat concediu. De odihnă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri