Caută
Close this search box.

VIDEO Şeful Biroului Permise Iaşi, Vasile Zacornea, a fost prins băut la volan

Vasile Zacornea

Șeful Biroului Permise Iași, Vasile Zacornea, a fost prins la volan, după ce a consumat alcool, după ce un membru al USR, instructor auto, l-a văzut consumând alcool la o terasă și a sesizat Poliția.

Poliția Iași a anunțat că polițiștii rutieri au depistat un bărbat care conducea o mașînă, având 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat (la testarea cu aparatul alcooltest).

Zacornea a fost sancționat cu o amendă de 1305 lei și cu reținerea permisului de conducere. Conform unor surse, este vorba despre Vasile Zacornea, șeful Biroului Permise Iași. Aceleași surse spun că acesta a declarat că a băut cidru.

Poliția a fost sesizată de un instructor auto, care l-a văzut când s-a urcat în mașînă instituției, ieșind de la o terasă.

„În seară această șeful serviciului DRPCIV IAȘI, după ce a consumat băuturi alcoolice în capăt Dacia la o terasă, s-a urcat în mașînă instituției și a plecat la volan!

Am anunțat poliția rutieră prin apel la 112 și am plecat în urmărirea dumnealui. Domnii de la poliția rutieră au reușit să-l oprească la timp înainte să producă un eveniment rutier în apropiere de bulevardul Tudor Vladimirescu.

A suflat în fiolă rezultatul fiind 0.11. Este inadmisibil că șeful unei instituții de stat, care este plătit din banii noștri să se plimbe cu mașînă instituției la crâșmă iar după aceea să se urce beat la volan!

Cer public demisia domnului comisar șef Zacornea Vasile!”, a scris Raul Marian Neneştean, pe Facebook. Neneştean este membru USR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri