Caută
Close this search box.

VIDEO Un cuplu de pinguini homosexuali a furat oul vecinelor lesbiene!

pinguini homosexuali

Doi pinguini homosexuali sunt atât de hotărâți să devină tati, încât au furat oul vecinelor de cuib lesbiene. Totul s-a întâmplat la Grădina Zoologică Dierenpark, din Amersfoort, Olanda, unde „sezonul de vânătoare de ouă” al pinguinilor africani este în plină desfășurare.

Cei doi pinguini masculi, un cuplu dominant printre cei 17 pinguini din grădina zoologică, sunt cunoscuți de anul trecut, când au mai furat un ou, în timp ce nimeni nu se uita. Din păcate pentru ei, oul nu a eclozat, iar cei doi au eșuat în tentativa de-a deveni părinți.

Acum, au făcut un pas în față și au luat cu asalt un cuib întreg, potrivit Ziare.com.

Din păcate, au ales cuplul greșit de la care să fure un ou. Este foarte puțîn probabil să fie fertilizat, țînând cont că a fost depus de o pereche de lesbiene. Cu toate acestea, masculii îngrijesc cu atenție oul și îl clocesc cu rândul, pentru a-l menține cald.

Homosexualitatea este obișnuită în rândul pinguinilor, dar cei doi olandezi au devenit celebri prin determinarea de a ajunge părinți.

Pinguinii homosexuali au fost observați în sălbăticie încă din anul 1911, iar cuplurile formate de aceștia se pot observa în grădinile zoologice din întreaga lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri