Caută
Close this search box.

VIDEO Victor Ponta se victimizează lacrimogen, la cinci ani de la incendiul din Clubul Colectiv

ponta

Liderul Pro România, Victor Ponta, premier în momentul producerii tragediei de la Clubul Colectiv, susține că respectiva noapte a fost cea mai lungă și cea mai urâtă din toată viața lui.

Politicianul arată că și acum consideră că a făcut bine demisionând, însă constată că valul schimbării nu a venit, iar România este în aceeași situație.

Ponta spune, într-un videoclip filmat cu elemente de regie, de o firmă profesionistă, postat vineri, 30 octombrie 2020, pe Facebook, că era în SUA în acel moment, iar în avion, traversând Oceanul, i s-ar fi părut că drumul a durat foarte mult: „A fost o noapte foarte, foarte lungă”, spune Ponta, conform Ziare.com

„Măcar un singur om trebuia să fie responsabil. Am vrut să fiu eu acel om și am fost convins că, uite, prin demisia mea încep lucrurile să se schimbe… Cred că am făcut bine că am demisionat atunci. Cred că asta trebuia să facă orice om politic responsabil. De fapt, prin demisia mea și a Guvernului, s-a oprit schimbarea”, spune Ponta, în înregistrarea video.

„Aș vrea să nu fie nevoie să moară alți oameni ca să vorbim din nou despre ceea ce trebuia să facem în ultimii 5 ani și nu am făcut”, conchide Ponta.

Victor Ponta a demisionat pe 4 noiembrie 2015, după ce zeci de mii de persoane au protestat în seara de 3 noiembrie 2015 și au cerut demisiile primarului Sectorului 4, ministrului de Interne și prim-ministru.

Înregistarea video este însoțită de mesajul: „5 ani! Vieți pierdute – dincolo de politică și interesele meschine ale politicienilor, ce s-a schimbat?”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri